Ochrana osobných údajov

Domov/Ochrana osobných údajov

Našim cieľom je chrániť vaše právo na súkromie

Našim cieľom v rakuskopraca.sk je chrániť vaše súkromie. Snažíme sa byť čo najtransparentnejší tak, aby ste mali možnosť vždy vedieť, čo sa deje s vašimi osobnými údajmi a reagovať podľa Vašich potrieb. Naše hlavné zásady pre ochranu informácií, ktoré nám poskytujete pri návšteve našich webových stránok uvádzame nižšie:

Aké informácie zhromažďujeme?

Rozsah zhromažďovaných informácií závisí od rozsahu vašej interakcie s našou stránkou.

Zhromažďovanie údajov o neregistrovaných užívateľoch našich stránok

Určité typy informácií od Vás získavame už vtedy keď váš internetový prehliadač komunikuje s našou webovou stránkou. Niektoré naše on-line aplikácie alebo aplikácie tretích strán, ktoré používame alebo budeme používať v budúcnosti môžu v záujme ich lepšieho fungovania vyžadovať od Vás oprávnenie uložiť súbory cookies na vašom pevnom disku.

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré internetové stránky môžu ukladať na vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri vašej prvej návšteve. Súbory cookies pomáhajú webovým stránkam rozpoznať vaše zariadenie pri vašich ďalších návštevách. Niektoré súbory cookies sú nevyhnutné na prevádzku našich webových stránok, iné zlepšujú alebo rozširujú ich funkcie.

Súbory cookies využívame aj za účelom analyzovania ako naši návštevníci používajú naše webové stránky – ktoré naše stránky sú najnavštevovanejšie, ktoré naše služby sú najpopulárnejšie a podobne. Súbory cookies tiež môžu byť použité na to, aby sme vás upozornili na ponuky alebo služby, o ktoré by ste mohli mať záujem.

Informácie, ktoré nám umožňujú takto postupovať zhromažďujeme od všetkých návštevníkov našich internetových stránok. Tieto údaje sú však anonymizované a využívané výlučne pre účely zlepšovania našich služieb.

Zhromažďovanie údajov od registrovaných užívateľov

Medzi nami poskytované služby patria aj:

  1. spracovanie žiadosti o materský príspevok v Rakúsku – Wochengeld;
  2. spracovanie žiadosti o rodičovský príspevok v Rakúsku;
  3. spracovanie žiadosti o poskytovanie prídavkov na deti v Rakúsku;
  4. spracovanie žiadosti o založenie živnosti v Rakúsku;
  5. spracovanie žiadosti o pozastavenie živnosti v Rakúsku;
  6. spracovanie žiadosti o zrušenie živnosti v Rakúsku;
  7. spracovanie žiadosti o preloženie živnosti v Rakúsku;
  8. spracovanie ročného zúčtovania príjmov;
  9. vypracovanie daňového priznania na v Slovenskej republike a v Rakúsku;
  10. zastupovanie klientov pri komunikácii s rakúskou sociálnou poisťovňou Sozialversicherungsanstalt der gewerblichen Wirtschaft (SVA);
  11. zastupovanie klientov pri komunikácii s rakúskou živnostenskou komorou Wirtschaftskammer Österreich (WKO).

Poskytovanie týchto služieb nie je možné realizovať bez toho, aby nám záujemcovia neuviedli svoje osobné údaje potrebné k ich vykonávaniu.

  1. V prípade spracovania žiadosti o materský príspevok v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

…..

  1. V prípade spracovania žiadosti o rodičovský príspevok v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

…..

  1. V prípade spracovania žiadosti o poskytovanie prídavkov na deti v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

…..

  1. V prípade spracovania žiadosti o založenie živnosti v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

…..

  1. V prípade spracovania žiadosti o pozastavenie živnosti v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

….

  1. V prípade spracovania žiadosti o zrušenie živnosti v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

….

  1. V prípade spracovania žiadosti o o preloženie živnosti v Rakúsku ide predovšetkým o údaje:

….

  1. V prípade spracovania ročného zúčtovania príjmov ide predovšetkým o údaje:

….

  1. V prípade vypracovania daňového priznania v Slovenskej republike a v Rakúsku:

…..

Všetky vyššie uvedené osobné údaje sa zaväzujeme a v zmysle slovenskej a európskej legislatívy aj sme povinní spracúvať iba so súhlasom dotknutej osoby, pre ktorú budeme vyššie uvedené služby poskytovať.

V žiadnom prípade však nebudeme požadovať od prípadných záujemcov o naše služby uvedenie údajov patriacich do osobitnej kategórie definovanej v ustanovení § 13 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.